euportal twitter euportal facebook

Tiko pro eventu: Kje bodo sredstva 2021-2027?

12.11.2020 – 25.11.2020 od 9.00 – 14.00  bodo organizirali na Tiko pro dogodek: ” Kje bodo sredstva 2021-2027?”. Še zmeraj imate priložnost, da se jim pridružite. Zakaj si ne bi povečali obetov za odobritev projekta in njegovo kasnejšo enostavnejšo izvedbo z vključitvijo Tiko Pro? Udeležba na dogodku je brezplačna, je pa zanjo obvezna prijava tukaj. Vaše povpraševanje pričakujejo na info@tiko-pro.si.

DOBRODELNOST

Ob koncu leta velika večina otrok še bolj potrebuje ljubezen, varnost & kaj lepega, kar jim nariše iskrico v očeh. Marsikateri otroški obrazek je, žal za katero od teh stvari prikrajšan. Lahko pa jim skupaj omogočimo lepše dneve ob koncu leta. Veseli bomo vsake donacije. Za namen podpore so ob 10-letnici podjetja odprli  kampanjo podpore Botrstvu. Ker omogočajo vpogled v razpise v naslednjih letih brezplačno, vas v zameno prosimo, da donirate po svojih zmožnostih.

Vir: Euportal press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>